lørdag den 25. juni 2011

Etape 14

Gigly-Sur-Saône - Villefranche Sur Saône
Dagen startede fint. Forholdsvis godt vejr. Lidt skyet, men det er jo dejligt når man cykler...
Da vi havde kørt 60 kilometer holdt vi ind på et pizzaria for at få noget mad. Som sædvanelig valgte far det mærkeligste og mindst udtalelige på menukortet, det var så også den klammeste pizza han havde spist nogensinde.
Da vi havde spist begyndte skyerne at trække sig sammen, og det så meget sort ud. Efter et kvarter, begyndte det at regne. Vi skyndte os hurtigt at finde et sted hvor der var læ. Vi kørte ind under et halvtag ved et posthus. Der sad vi så 20 minutter og der faldt vi i søvn. Vi sov i en halv time da vi blev vækket af far. Det regnede stadig... Da regnen stoppede for en stund, valgte vi at køre et andet sted hen hvor vi kunne vente. Vi kørte hen til et lille busstoppested som bare mindede om et skur, fordi der ikke engang var en bænk.
Inde i det lille skur sad vi på jorden og ventede. Det blev ved med at regne. Vi sad i det lille skur i 3 timer i regnvejr. Så vi har ventet 4 timer ialt pga. regnvejr, og det er meget lang tid at miste på en dag... Det er 80 km..
Efter de 4 timer gad vi ikke vente længere, så vi kørte ligemeget om det regnede.
Det var ikke ligefrem den bedste plads vi landede på. Campingmutter var ikke lige den flinkeste, og toiletterne og badene var også noget møg.
Da vi tog ud for at spise, gad Simon ikke spise pizza, så vi kørte hele byen rundt og op og ned af bakkerne for at finde en skide restaurant, men det endte så alligevel med, at vi spiste på pizzaria. Det var nogle rigtig lækre pizzaer fra ægte stenovne, og créme brulée til dessert.
Idag fik vi cyklet 100 km på 5 timer og 45 minutter . Vores gennemsnitshastighed har været på 17,3 km/t.


YouTube Video

Et lille klip så i kan se hvorfor vi ikke gad køre videre ;).




Dagens første pizza. Læx ;D.




Dagens anden pizza. Endnu mere læx!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar