lørdag den 25. juni 2011

Etape 16

Blod - Pertuis
Idag havde vi endnu en dag med medvind. Denne gang blæste det endda endnu mere! Vi har kunnet få meget fart på, og har på de åbne, flade stykker kunne køre med en hastighed på 35-45 kilometer i timen. Idag VILLE far altså slå kongeetapen. Det gjorde vi så også, så idag har været "kejseretapen". Vi har kørt på en forholdsvis stor vej som bare kørte næsten direkte ligeud meget af vejen. Det er måske en af årsagerne til, at vi har været i stand til at slå rekorden. Det har ikke været så hårdt, udover tanken man havde, da man havde kørt 100 kilometer og vidste at man kun var halvvejs.
Campingpladsen vi er landet på er egentlig fin nok, bortset fra, at den ligger oppe på en klippe, og at deres snackbar er rimelig ringe... De kan kun lave én pizza ad gangen, og da vi alle sammen var færdige med pizzaerne, kom vores pommes frittes... Rimelig nederen.
En anden ting som godt kan være lidt irriterende er, at der lige nu (klokken 23:10) er en slags fest nede i den anden ende af byen, og det kan vi høre her oppe på en kæmpe bakke... Og det lyder som om musikken bliver spillet lige ved siden af os... Men ellers er det fint nok. Håber jeg/vi kan falde i søvn.
Idag fik vi kørt 197 km på 8 og en halv time. Vores gennemsnitsfart har været på 23,2 km/t.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar