fredag den 24. juni 2011

Etape 10

Karlsruhe-Herlisheim
Igår var vidst hvad man godt kalde "Konge Etapen". Vi blevet vækket meget tidligt af en frisk far. Vi blev vækket klokken 6:30.
Dagen startede med at vi havde en punktering inden vi overhovedet havde sadlet op på vores cykler. Det var Simons fordæk som var punkteret. Vi havde lige sat vores tasker på cyklerne, så vi var nød til at tage
den af Simons cykel igen så vi kunne få skiftet dækket og komme videre, vi var nemlig allerede bagud i tidsplanen efter fars mening. Stod det til ham, var vi allerede på farten klokken 6... Meeeeen, deter lidt tidligt efter Simons og min mening. Da vi endlig var kommet afsted skete der ikke så meget udover der var rigtig hård modvind. Vi havde faktisk modvind hele vejen... Da vi kom til Strasburg, kunne vi ikke komme ud igen. Lige meget hvilken vej vi prøvede at tage ud, blev det til motor/trafik veje, som cyklister ikke må køre på. Vi kørte 25 kilometer inde i byen på at prøve at finde ud. Vi punkterede også flere gange inde i byen, og lige før byen. Far punkterede 3 gange på forhjulet og Simon 2 gange på baghjulet. Vi fulgte Canal du Rôhne (tror vi den hed) meget af vejen til sidst, og før det fulgte vi Rihnen. Vi var færdige med at spise aftensmad halv tolv.
Idag har vi kørt 185 km på 10 timer. Vores gennemsnitshastighed har været 18,3.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar