fredag den 24. juni 2011

Etape 12

Belfort-Besancon
Idag har vi igen cyklet langs Canal du Rhône. Det er gået ligeud næsten hele vejen. Der har dog været nogle steder hvor cykelstien, som hedder Eurovélo 6, drejede væk fra kanalen og op igennem en by og ned til kanalen igen.
Simon har lige siden vi så de der ting som bådene sejler ind i ,som fungere som en elevator, gerne ville se hvordan de sker, så idag så vi også en både blive sænket ned i vandhøjde.
Til frokkost fik vi muslinger. Om nom nom nom! De smagte ikke ligeså godt som dem der er kogt i hvidvin og hvidløg, men de smagte alligevel godt. Til dessert fik vi créme caramel... Lidt en skuffelse, det smagte nemlig bare af æg, mærkelig nok.
Da vi nærmede os Besancon så vi en rigtig stor sigøjnerplads som lignede en hel campingplads.
Vi kørte rundt i Besancon, for at finde en campingplads som far kunne huske han havde været på. Vi brugte 1,5 - 2 timer på at finde ud af hvor fanden vi skulle køre hen for at finde den.
Da vi var kommet på rette spor og var på vej til campingpladsen, var der en ældre dame, som vi havde overhalet, der kørte op på siden af os i et lyskryds. Hun spurgte om hvor i Danmark Hvalsø lå... Hun var åbenbart en dansker som havde boet i Frankrig i et stykke tid, for hun snakkede pænt dansk, dog med lidt accent, men det er jo klart når man bruger fransk i sin dagligdag. Det var ret overraskende, at hun lige pludselig bare spurgte os om det på dansk, for vi troede jo hun var franskmand.
Idag til aftensmad fik vi spaghetti med tomatsovs, spätzel, franske pølser og karamel mousse. Alt sammen lavet på vores lille gasblus... På nær moussen :p
Idag har vi kørt 132,5 km på næsten 7,5 timer. Vores gennemsnitshastighed har været på 17,8 km/t.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar