fredag den 17. juni 2011

Etape 3

Lübeck-Lünenburg:
Idag har det været en rigtig sur dag. Vi har haft modvind hele vejen, og stødte også ind i noget regnvejr så vi var nød til at vente 45 minutter. Vi har fundet ud at nordtyske cykelstier er noget af det værste ... vi nogensinde har kørt på. Enten så har de lagt brosten, eller også er vejen helt smadret på grund af rødder fra de træer som er ved siden af vejen. Man er hele tiden nødt til at kigge ned i vejen foran sig, for at finde de steder hvor bumpene er mindst. Det er rigtig hårdt at køre på stierne.
Til sidst var vi simpelthen så udmattede at vi var nødt til at stoppe for idag. Vi stoppede på en campingplads lidt ude for Lünenburg. Det er en rigtig hyggelig plads. Det var meget heldigt at det lige blev den her plads, fordi de havde noget grillaften så man kunne komme og spise mad hos dem så vi slap for at køre ud efter noget mad.
Campingejerne er også rigtig flinke. Vi har gået en plads med noget helt nyt græs som er grønnere end grøn... Og pladsen er også meget jævn så vi slap for at ligge på alle mulige buler og huller.
Idag fik vi kun cyklet 96,6 km på cirka 5,5 timer og vores gennemsnitshastighed har været på 17,8.





Vi så nogle kameler på vej til Lünenberg og syntes der var meget sjovt, så vi tog et billede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar