fredag den 17. juni 2011

Etape 5:

Hämelerwald-Northeim
Igår fik vi klar melding om, at det ville blive let skyet, og ingen blæst. Desværre gik det ikke helt som vi havde fået spået. Vi havde modvind hele vejen... HÅRD modvind. Det gik neget stille for sig. Idag havde vi alle tre ondt omme bag i. Nogle mere end andre.
Ikke nok med at den stive modvind sænkede os, så nærmede vi os samtidig nogle pænt store bakker. Det var meget hårdt, og der skulle kæmpes.
Indtil videre har vi kun haft modvind og side-modvind, så vi kunne godt snart tænke os at få noget medvind for en gangs skyld. Det ville være dejligt!
Da vi endelig var kommet til der hvor campingpladsen lå, så vi en kæmpe bakke. den havde en stigning på mindst 14%. Det gik bare oppad... Vi måtte tilsidst gi' op og stige af cyklerne. Der var simpelthen for langt op.
Da vi havde slået vires telt op, og skulle til at betale for vores overnatning, var det en MEGET fuld campingmutter der kom os i møde... hun kunne knap nok gå. Først kunne hun ikke engang skrive vores efternavn, selvom hun havde det på et kort lige foran sig. Bagefter troede hun at vi var 13 personer, en bus og tre store telte. Til sidst gav hun op, hun kunne simpelthen ikke klare det. Der var også nogle andre danskere, men de gav op da de prøvede at få plads. De valgte at køre til et andet sted, hvilket vi godt kan forstå.
Da vi kom op lidt sennere for at skulle købe noget pasta og lidt af hvert, stod hun der igen, mere stiv end før. Hun kunne ikke engang regne varene sammen. Det ente med at betale under pris... Men det var da også okay, da alle hendes vare var mindst 1 år gamle... Det er i hvertfald ikke der man skal købe råt kød...
Idag fiknvi cyklet 86,8 km på cirka 5 timer og 40 minutter. Vores gennemsnitshastighed var på 17 km/t.




Dejlig morgenmad hos en dejlig bager.


Sådan så grafen ud. Beklager det vender den vej, far og elektronik i ved...

Vis stort kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar