fredag den 17. juni 2011

Niederhause - Karlsruhe
Idag startede vi hårdt ud med at køre 7 kilometer opad bakke. Det fandeme en hård start. Det tog os 32 minutter at køre op. Simon klarede det meget godt det første par kilometer fordi far ikke var der for at skubbe ham fordi han snakkede i telefon. Da Simon begyndte at hive heftigt efter vejret, cyklede jeg hurtigt op til far og sagde Simon havde brug for en hånd... Bogstavelig talt.
Da vi var kommet op på toppen havde vi allesammen meget ondt i benene og i ryggen. Vi fik taget en gel (energi-ting) og kørte ned igen. Det tog os 32 minutter at køre op, og cirka 7 minutter at køre ned. Halvejs ned ad bakken, kørte vi igennem en by hvor vi spurgte een om han vidste hvor der lå en cyklehandler, for vi manglede nemlig cykellygter, nye handsker til Simon, gel og pulver (fordi der var en der kun havde pakket til 2-3 dage). Vi fandt nogle lygter og handsker, men handskerne var alt for dyre, så vi købte kun lygterne. Efter det kørte vi ned i bunden.
Det område vi kørte ind i, er et meget fladt område. Der er ikke rigtig nogle bakker, så det gå meget let.
Da vi havde kørt et stykke, stoppede vi ved en jordbærbod som vi plejer og fik vi hvad man godt kan kalde et mutantjordbær. 3 jordbær vokset sammen. Da vi var næsten nået dagens destination, begyndte det at regne. Der var heldigvis kun 7-8 kilometer væk, og det var ikke særlig meget regn.
Da vi sad og spiste aftensmad som Simon har lavet, regnede det meget. Vi satte os over på en overdækket bænk ved siden af en anden mand som kom fra Holland. Han cyklede fra Holland og så lidt rundt i Europa og tilbage til Holland. Han var meget flink... I morgen vil far gerne ramme en campingplads som vi plejer at tage på, når vi er på vej hjem fra Frankrig på vores normale ferie. Problemet er bare, at det ligger 160 kilometer væk herfra, så han synes vi skal stå op klokken 05:30 og vi skal cykle i 8 timer, og pauser er ikke inkluderet... Så det ender nok på omkring 10-11 timer.
Idag fik vi cyklet 117 km på præcis 6 timer. Vores gennemsnitsfartjsr været på 19,4 km/t, og en maks hastighed på 55,5 km/t.





Mutantjordbæret!!!! :O





Dejlig spaghetti med tomatsovs og spätzel.


Vis stort kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar