fredag den 17. juni 2011

Etape 8:

Nieder-Moose - Niederhausen
Idag er det gået meget nedad bakke. I starten havde vi en gennemsnitsfart på 23,2 km/t. Det gik rigtig godt.
Det første stop vi holdte var hos en konditorbager 40 km væk, hvor vi købte en rabarberkage. Den var rigtig rigtig sur! Ikke ligesom den mamma laver :-(.
Efter stoppet hos bageren gik det bare nedad. Ikke bakke nedad, men vores kræfter. Der skete ikke så meget udover at vi cyklede... Sjovt nok.
Efter nogen tid begyndte det at regne. PIS tænkte vi. Regnen sænker os nemlig meget. Vi gider ikke køre i regnvejr. Vi ventede ude for en restaurant i 10-20 minutter på regnen stoppede.
Da regnen stoppede kørte vi lidt videre. Vores næste holdt var hos en italiensk restaurant hvor vi fik pasta. Simon og far fik spaghetti med kødsovs og jeg fik spaghetti cabonara.
Lidt efter vi sadlede op, begyndte regnen at tage til igen. Vi stod i læ ved en togstation. Da det ikke så ud som om regnen stoppede foreløbig, valgte vi at køre i regnvejret. Det var ret vådt. Simon kørte med regnslag, mens far og jeg kørte med vindvest og vindjakke vi kørte 1,5 Time i regnvejr før vi kom til en campingplads. En rigtig fed en endda.
Da alle vores ting var våde, besluttede vi os for at leje et sted at overnatte. Vi lejede en campingvogn man kunne sove i... For engang skyld ligger vi endelig blødt.
Idag fik vi cyklet 119 km på omkring 6 timer. Vores gennemsnitshastighed har været på 19,3 km/t.
Dagens højeste fart har været på 59,3 km/t





Ahh, en dejlig seng.





Fed udsigt fra vognen vi lejer.

Vis stort kort

2 kommentarer:

  1. Tak for "rabarberkomplimentet" :o)

    SvarSlet
  2. Havebænk inde i en campingvogn!!??? Hmmm det kan man jo overveje om vi skal ha i vores ;O)

    SvarSlet