fredag den 17. juni 2011

Etape 7:

Spangenberg - Nieder-Moose
Idag skete der ikke så meget. Det gik ikke så meget opad bakke... Altså, lige i starten. I starten fulgte vi en flod der hedder Fulda. Derfor gik det ikke så meget opad. Det var mest ud ad cykelstier som ikke fulgte en vej, som de fleste cykelstier gør.
På et tidspunkt midt på ruten, var skiltningen rigtig dårlig... Man kunne ikke rigtig se ruten, og den delte sig i to, men den hed stadig det samme. Da vi havde kørt et lille stykke ad den forkerte vej af ruten, gik det lige pludselig meget opad. Far råbte ad mig, men jeg hørte ikke hvad han sagde, så jeg kørte bare langsomt. Det gik rigtig stejlt op. 12%. Da jeg kom op til toppen, hørte jeg at far skreg, "Så stop dog!". Jeg stoppede, og der gik et stykke tid før jeg så far komme kæmpende med Simon på slæb. Da de var kommet helt op, sagde han, at vi kørte mod nord, hvilket ikke helt kunne passe ind i hans beregninger for ruten. Han studerede kortet og fandt ud af, at vi skulle køre ned igen. Det så rigtig 'sjovt' ud på grafen, at der gik en pil op midt i ruten fordi det også gik forholdsvis flat efter det lille uheld med bakke.
Efter vi havde cyklet et stykke, så vi nogle får gå på cykelstien. Det var en mand der skulle havde flyttet sine får. Han virkede ret skæg, og han spurgte om hvor vi kom fra. Da vi sagde vi var fra Danmark, gik han helt i selvsving. "Aus Dänemark!!?" skreg han. Vi var ved At flække af grin den måde han reagerede på.
Det er ved at blive en dårlig vane med at vi får en dårlig slutning på enten den ene eller den anden måde, men denne her gang topper det... Vi fulgte gps'en som viste os den korteste vej fra der hvor vi var til camping pladsen. Det passede sikkert også med at det var den korteste, men dens instillinger fejlede. Vi havde sat den til at undgå grusstier, men det havde den fortrængt. Vi kørte og trak af en meget "stenet" grusvej som gik opad bakke... Og det gik meget langt. Det var som om den aldrig stoppede. Nu er det jo også sådan, at racercykler som vores ikke ligefrem er lavet til at skulle køre på sådanne veje, så vi var nød til at køre meget stille og roligt.
Da helvede endelig kom til en ende, var campingpladsen der. Den var rigtig stor og havde en kæmpe badesø med tonsvis af frøer som kvækkede rigtig højt, men det ligger man ikkeog lytter til når man er så trætte som vi er, når vi går i seng.
Idag fik vi cyklet 116,4 km på næsten 7 timer. Vores gennemsnitshastighed var på 17 km/t.
Vi har cyklet 738 m direkte opad, og det højeste punkt har været oppe på 464 m over havet.





Endelig fik vi os en tørresnor.

Vis stort kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar